🛵 Moto Kurye İle Aynı Gün Teslimat Fırsatı 🛵
🛵 Moto Kurye İle Aynı Gün Teslimat Fırsatı 🛵
🛵 Moto Kurye İle Aynı Gün Teslimat Fırsatı 🛵
Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

Yıl sonu yaklaşırken hepimizi tatlı bir telaş sarmaya başladı. Yeni yıl hediyeleri hazırlandı, bu hediyelerin takdim edileceği kişilerin listeleri çıkarıldı. Akıllarda ise tek bir soru var: Bu hediyelere yazılacak yeni yıl mesajı nasıl olmalı?

Bu mesajlar küçük notlar şeklinde, yeni yıl için iyi dileklerin dilendiği; anlamlı, kişiye özel şekilde yazılmalıdır. Özellikle bir kurumsal şirkette çalışıyorsanız, kurumsal olarak yeni yıl mesajları yayınlamak ya da not olarak yazmak oldukça önemlidir.

İşte bu yazımızda “Kurumsal yeni yıl mesajları nasıl yazılır?”, “Kim için hangi mesaj daha uygun olur?” gibi merak edilen sorulara yanıt verdik.

Çalışanlara Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

Bir şirkette çalışan üst düzey yöneticisiniz ve yeni yıl zamanı geldi çattı. Yılbaşı gecesinde ya da öncesinde çalışanlarınıza hediye vermek istiyorsunuz. Hediyeleriniz hazır fakat eksik olan bir şey var. O da yeni yıl mesajı kartları. Çalışanlarınıza kurumsal düzeyde yeni yıl mesajları yazmak istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Kısa ve öz yeni yıl mesajlarını sizler için derledik:

  • Yeni yılda hem senin hem de şirketimizin bütün dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. İyi seneler!
  • Yeni yıl hata yapmaktan çekinmediğimiz ve hatalarımızdan ders aldığımız bir yıl olsun. Mutlu yıllar!
  • Bütün bir yıl boyunca şirketimiz adına yaptığın her şeyden dolayı sonsuz teşekkürler. İyi yıllar!
  • Yeni yılda yeni projelere devam etmek dileğiyle. İyi ki bizimle çalışıyorsun. Mutlu seneler!
  • Birlikte çalışmaktan zevk alacağımız nice güzel işlere imza atacağımız yeni bir yıl diliyorum. İyi seneler!
  • 2023 şirketimize başarı, sağlık ve mutluluk getirsin. Bütün güzellikler bizimle olsun. İyi yıllar!

Bu mesajlar ile çalışanlarınızı mutlu edebilir ve motivasyon kaynağı olabilirsiniz. En anlamlı ve güzel yeni yıl mesajı örneklerini sizlerle paylaştık.

Müşterilere Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

Müşterilerinize yeni yıl mesajı göndermek, iş ilişkileriniz açısından çok önemli bir jesttir. Markanıza olan sadakatlerini ve güvenlerini arttırmak için onları düşündüğünüzü bilmeleri gerekir. Yeni yılda müşterilerinize gönderebileceğiniz kurumsal yeni yıl mesajları şu şekilde listelenebilir:

  • Yaşama sevincinizin ve umudunuzun her geçen gün artması dileğiyle. Nice mutlu yıllara!
  • Sizler için yeni yılda da çok çalışacağız. Bizimle olmaya devam edin. İyi yıllar!
  • Sizlere çeşitli avantajlar sağlayan vizyonumuz ve misyonumuza 2023’te de devam edeceğiz. Yeni yıl hepimize mutluluk getirsin.
  • Müşterilerimiz bizim için en güzel hediye. Bu küçük notumuzu bizden size armağan ediyoruz. Yeni yılda daha nice birlikte çalışma dileğiyle. Mutlu yıllar!

Bu tarz etkileyici yeni yıl mesajları sayesinde müşterilerinize yeni yıl tebrikleri verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Böylelikle sizi ve markanızı unutmaz ve iş ilişkileriniz olumlu yönde devam eder.

Yöneticilere Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

Müşteri, çalışan ve iş arkadaşı derken şirketlerde en önemli göreve sahip olan yöneticileri unutmamak gerekir. En iyi yeni yıl mesajı notlarını yazmak oldukça önemlidir. Nazik ve düşünceli bir çalışan olduğunuzu göstermek için iyi bir fırsat olabilir. Patrona yeni yıl mesajları olarak pek çok alternatif bulunur. Bunlardan birkaçını sizlere sunuyoruz.

  • Sizinle çalışmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Yeni yılda da başarı hep şirketimizi bulsun. İyi seneler diliyorum.
  • Sizin ekibinizde olmaktan mutluluk duyuyorum. Birlikte daha pek çok iyi işlere imza atmak dileğiyle. Mutlu yıllar!
  • Dünyanın en iyi patronu ile nice mutlu ve başarılı yıllara… 2023 uğur getirsin. İyi seneler!
  • Yeni yılda hatalarımız az başarılarımız daim olsun. Sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.
  • Çalışmalarımız ile daha yaşanabilir bir dünya diliyorum. Mutlu yıllar!

Patrona yeni yıl mesajları örnekleri ile hem başarılı hem de düşünceli bir çalışan olduğunuzu gösterebilirsiniz. Anlamlı fakat son derece seviyeli yeni yıl mesajlarını notlarınızda kullanabilirsiniz.

İş Arkadaşlarına Yeni Yıl Mesajları

İş arkadaşlarınıza yazacağınız yeni yıl mesajları, iş ilişkileriniz açısından önemli olabilir. Birlikte çalıştığınız insanlara böyle küçük jestler yapmak son derece iyi bir harekettir. İş arkadaşlarınız için etkileyici yeni yıl mesajları notlarını sizler için düzenledik.

  • Birlikte çalışmak büyük bir gurur ve zevk kaynağı. Her şey için teşekkür ederim. Mutlu yıllar!
  • Senin gibi bir iş arkadaşına sahip olduğum için çok şanslıyım. Yeni yılda da birlikte çalışmak dileğiyle.
  • Yeni yıl sana mutluluk, başarı ve sağlık getirsin. İyi yıllar!
  • Dünyanın en iyi iş arkadaşı, yeni yılda da omuz omuza çalışmak dileğiyle. Mutlu yıllar!

Motivasyonu yükseltecek ve arkadaşlıklarınızı perçinleyecek olan yeni yıl mesajları arasından istediğinizi seçebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Kurumsal Yeni Yıl Mesajı Yazılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yeni yıl mesajı olarak seçeceğiniz cümleler, kurumsal olarak kabul edilebilir olmalıdır. Kısa ve öz olmalıdır. Vereceğiniz mesajların kişiye özel olmasına dikkat etmelisiniz. Etkileyici yeni yıl mesajları her statüdeki insan için farklılıklar göstermektedir. Bu ayrımlara dikkat etmeniz gerekir.

Özellikle patrona yeni yıl mesajı yazıyorsanız, üslup ve biçim özelliklerine dikkat etmelisiniz. Son derece seviyeli bir şekilde paylaşım yapmanızı tavsiye ederiz. İş arkadaşlarınıza daha komik ve neşeli mesajlar gönderebilirsiniz.

Yeni yıl mesajları samimi ve içten dilekleri içermelidir. İyi temenniler ve dileklerinizi karşı tarafa yansıtmamız gerekir. Böylelikle kurumsal bir iş ilişkisi içerisinde olduğunuz insanlara hem motivasyon hem de mutluluk kaynağı olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Pahalı Görünen Ucuz Hediye Fikirleri